Savimajasta kouluun- oikeus omaan kieleen

20,00 

Jumala siunatkoon tämän työnsä.

Kuurojen Lähetyksen 60- vuotishistoriikki kertoo uskollisista lähetystyön ystävistää ja rohkeista läheteistä. Eritreassa kuurojenkoulu aloitti Elsie Roosin kotona. Hän kyllästyi odottamaan, että koulun käyttöön luvatun tallirakennuksen remontti valmistuisi. Lähettien työ on vaatinut toimeen tarttumista, on sitten kse koulutysöstä tai arjen sujumisesta.

Lähetystyö on ollut koulujen rakentamista ja korjaamista, opetusmateriaalin tekemistä, lasten kuljettamista ja hoitamista, sodan ja niukkuuden keskellä selviytymistä, kielipolitiikkaa, onnistumista ja pettymistä, syntymän iloa ja kuoleman surua.

Kirja perustuu Kuurojen Lähetyksen pöytäkirjoihin, toimintakertomuksiin, kuurojenkoulujen raportteihin sekä lähettien ja lähettäjien väliseen kirjeenvaihtoon. Kirjan kuvat kertovat ihmisistä, jotka ovat tehneet työtä kohdemaissa ja kotimaassa. Kirjasta välittyy usko Jumalan johdatukseen ja varjelukseen kaikissa tilanteissa. On kyse Jumalan työstä, johon hän on kutsunut meidät työtovereikseen välittämään rakkauden evankeliumia.

”Pian hänkin saa tietää, että häntä rakastaa Herra, joka tuli köyhäksi voidakseen tehdä meidät rikkaiksi.” Elsie Roosin kirjen 1956)

Teksti: Birgitta Wallvik

Historiikkiryhmä: Riitta Kuusi (pj), Martti Lankonen, Esko Päivistö, Esko Sänkiniemi, Birgitta Wallvik ja Inkeri Vyyryläinen

Sivuja 224

180 varastossa

Tuotetunnus (SKU): Savimajasta Osasto:

kuurojenlahetys_joulu

Käy katsomassa joka adventtisunnuntai ilmestyvä mielenkiintoinen video joulusivuiltamme ja muista somekanavistamme!