Työmme

Työmme perusta

Yhdistyksen tarkoituksena on tukea taloudellisesti kehitysmaissa toimivia kuurojenkouluja. Tavoitteena on kehitysmaiden kuurojen elinolosuhteiden parantaminen ja hengellisen elämän tukeminen. Yhdistys toimii Suomen evankelisluterilaisen kirkon tunnustuksen pohjalta.

Meidän avullamme on autettu satoja kuuroja lapsia vuodesta 1955 lähtien. Kuurot lapset ovat saaneet oman kielen, viittomakielen, ja peruskoulutuksen. Haluaisitko sinä olla osa menestystarinaamme?

Visio

Kehittyvien maiden viittomakielisillä on mahdollisuus saada kristillistä kasvatusta koulutuksen kautta. Kuurojen lähetys ry toimii siltana lahjoittajien ja kehittyvien maiden kuurojen koulujen välillä.

Missio

Toimimme lähimmäisenrakkauden, avoimuuden ja ihmisarvon pohjalta. Tuemme lahjoitusvarojen kautta kristillistä kasvatusta viittomakielellä kehittyvissä maissa.

yhteistyökumppanimme

Yhteistyö

Teemme yhteistyötä saksalaisen yhteistyökumppanimme Joint Committee:n (JC) kanssa. Joint Committee on toiminut yhteistyössä kanssamme jo aivan Kuurojen Lähetyksen alkuajoista lähtien.

Toimimme yhdessä myös Suomen kuurojen seurakuntatyön kanssa eri puolilla Suomea, mm. Lähetyspiirien kanssa.

Kohteemme

Njombe, Tansania

Koulu sijaitsee Mji Mweman kylässä Njomben alueella. Koulu on jaettu yksikköihin. Alakoulu perustettiin 1994, yläkoulu perustettiin 2006 siihen sisältyy myös ammatillista koulutusta lisäksi Njomben koulussa on viittomakieli- ja tulkkikoulutus. Koulussa on yhteensä yli 250 oppilasta/opiskelijaa.

Mwanga, Tansania

Kuurojen lähetyksen tuki Mwangan koululle päätettiin 2020 pienentyneiden lahjoitustulojen vuoksi. Mwanga on ollut pitkäaikainen kumppanimme ja nyt meillä on jälleen mahdollisuus tukea Mwangan koulua yhdessä Join Comittee:n kanssa.

Kuurojen pienopetusryhmä, Malawi

Malawissa Ruth-opettaja opettaa pientä ryhmää kuuroja oppilaista tavallisessa 6000 oppilaan koulussa. Ruth opettaa kuuroille oppilaille viittomakielellä tavallisen koulupäivän jälkeen.

Tule kummiksi kuurolle lapselle

Ota rohkeasti yhteyttä osoitteeseen

info@kuurojenlahetys.fi

Siirry takaisin sivun alkuun